11000 Beograd
+381 66 539 0641

USLUGE

Verujte nama jer i mi verujemo vama!

WEB DIZAJN

RADIMO ODGOVORNO I PROFESIONALNO, POŠTUJEMO DOGOVORE I UGOVORENE ROKOVE

Izrada sajtova koji odgovaraju Vašim potrebama. Stojimo na raspolaganju svima onima koji još nemaju web sajt a on im postaje neophodan.

JGS Agencija vam nudi kvalitetne sajtove koje se razlikuju od uobičajenih i široko rasprostranjenih obrazaca koji mogu biti dostupni svima. Dajemo bolju inicijativu dizajniranja web stranica u konsultaciji sa klijentima kroz fer i dugotrajne diskusije o njihovim potrebama i ostvarivanju prijateljske komunikacije na veoma pristupačan način.

Vaš sajt treba da bude više funkcionalan i vizuelno atraktivan. Uz poverenje, uz kontinuirane kontakte sa našim kupcima, kreiramo potpuno zadovoljavajuću i pristupačnu internet stranicu.

GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn i vizualni identitet neke kompanije jeste ono što stvara prvi utisak koji kompanija ostavlja na potencijalne klijente, investitore i partnere.
Dizajniranje vašeg identiteta (grafički dizajn) uključuje sve vizualne elemente, počevši od odabira prikladne boje, dizajniranje Vašeg logo znaka, kreiranje originalne vizit karte, flajera i brošura, kreiranje web stranica koje odgovaraju vašem poslovnom profilu…

KNJIGOVODSTVENO-RAČUNOVODSTVENE USLUGE

Koristimo samo vrhunsku informacionu tehnologiju priznatih domaćih i stranih proizvođača. U našem preduzeću zaposleni se ne menjaju, tako da o stalnim klijentima brine stalna ekipa. U svom radu smo naročito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savetovanjem, brz odziv na razne dodatne želje i ljubazan odnos.

Svoje usluge znamo da prilagodimo velikim, srednjim i malim preduzećima. Raznolikost obima usluga i specifičnost svakog pojedinačnog preduzeća kojima nudimo svoje usluge, vode nas ka temeljnom i profesionalnom obavljanju naših usluga. Poslovnim partnerima obezbeđujemo uslugu primerenu njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja.

PORESKO I PRAVNO SAVETOVANJE


Poresko savetovanje – vršimo detaljnu analizu slučaja te rešavamo složene poreske nedoumice.


Investiciono savetovanje, izrada biznis plana te asistencija u pregovorima sa bankom.


Pomoć u postavci računovodstvenog sistema. Analizujemo potrebe preduzeća te pomažemo u organizaciji i adekvatnim rešenjima za uspesan računovodsteni sistem preduzeća.

AGENCIJA ZA NEKRETNINE

O Veles Nekretninama

Veles je osnovan 2019. godine iako smo novi uspešno poslujemo na tržištu nekretnina, pouzdan smo partner i podrška klijentima u važnim životnim odlukama.

RENT A CAR

Poštovani, cenjeni klijenti,
Dobro došli u KrunaS Rent, visoko uglednu vodeću firmu za najam automobila. Kao jedna od najbrže rastucih firmi za iznajmljivanje automobila u Srbiji, nas brand name znaci sve za nas. Ključ našeg uspeha je naša predanost ispunjenju zadovoljstva kupaca, a naše dugogodišnje iskustvo omogućava nam da ispunimo sve Vaše lične potrebe za najam automobila. S nasim principom poštovanja prema klijentu, mi Vam nudimo: • Velik izbor novih i sigurnih vozila
• Visoka kvaliteta, brza i prijateljska usluga
• Besprekorne cene
• Nema skrivenih troskova
Uz naporan rad i trajnu obuku našeg iskusnog osoblja, u mogucnosti smo ponuditi kvalitetne usluge iznajmljivanja automobila, osiguravajući zadovoljstvo kupaca, u Vašem rent a car iskustvu koje želite ponoviti. Naše hiljade zadovoljnih kupaca,  rezultat su jedinstvene usluge koju nudimo u KrunaS rent-u.

Mi nudimo naša vozila “BEZ DEPOZITA I OGRANIČENIH KILOMETARA”

APARTMANI NA ZLATIBORU I U BEOGRADU

Bg Wheels 005

U ponudi imamo apartmane na Zlatiboru i u centru Beograda!

KOD NAS IMATE KOMPLETNU PONUDU ZA USPEH VAŠEG POSLOVANJA I ZA SVE VAŠE POTREBE

Pozovite nas i rado ćemo Vam pomoći!